Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) biografie en fotos Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) biografie en fotos
 
Michael Scofield (Wentworth Miller) biografie en fotos Lincoln Burrows (Dominic Purcell) biografie en fotos
Art of the Week winnaar
 
Prison Break: The Final Break
Welkom op Prison Break.nl. Hier kun je alle informatie omtrent Prison Break vinden. Bij elk personage hebben we een biografie en een foto -verzameling. Ook samenvattingen van de reeds uitgezonden Prison Break afleveringen kunt u hier vinden. Verder hebben we een uitgebreide wallpaper verzamaling met tientallen Prison Break wallpapers en een gezellig forum met een zeer actieve ledendatabase.
Prison Break - Nieuwsbrief
Prison Break Nieuwsbrief Juni 2009
Mocht je deze nieuwsbrief niet goed kunnen zien klik dan hier voor de online versie.
 
 
 

Prison Break Nieuwsbrief Juni 2009

Hallo en welkom bij de 2e editie van de prisonbreak.nl nieuwsbrief,De inhoud van deze nieuwsbrief:  • Voorwoord

  • Nieuwtjes m.b.t. de site

  • Prison Break nieuwsVoorwoord:


Deze nieuwsbrief bevat info over hoe het nu allemaal zit met Prison Break en eventuele nieuwe afleveringen. Voor veel mensen is dit namelijk erg onduidelijk. We gaan niet te diep in op de laatste afleveringen, omdat deze nog niet in Nederland zijn uitgezonden.Nieuwtjes op de site:


Vanwege de vele nieuwe informatie over de afleveringen die in Amerika al op tv zijn geweest hebben we een topic gemaakt over hoe het zit als je Spoilers wil posten.


Dit topic kun je hier vinden.Header contest!


Omdat seizoen 4 al bijna afgelopen is, wordt er een Header Contest gehouden.


Kijk hier naar de inzendingen of als je zelf wil mee doen. De mooiste headers worden uiteindelijk op de site gebruikt.10.000 berichten.

Jazeker, het is kim gelukt om de eerste te zijn met 10.000 berichten op prisonbreak.nl.


Klik hier om haar te feliciteren met dit geweldige record.Verbannen members:


De laatste paar weken waren er een aantal mensen op het forum die zich niet aan de regels hielden. Daarom zijn die mensen (tijdelijk) verbannen om het forum gezellig te houden. Want het is wel de bedoeling dat je jezelf aan de regels houdt.Het forum is erg actief en gezellig, dus als je nog geen account hebt: Meld je dan snel aan!Het Prison Break nieuws:30 Mei:

Op 30 mei worden er weer 2 aflevering uitgezonden op rtl 5. Deze afleveringen zullen vooral gaan over Lincoln, Michael en hun moeder.De film:

Er is veel verwarring over de film. Is het namelijk wel een film? Of zijn het 2 afleveringen? Om het kort te houden, het is een film. Het is wel aan te raden eerst het hele 4de seizoen af te kijken voor je de film gaat bekijken. Wil jij de film zien of meer informatie hebben over de film, klik de onderstaande link dan aan.Pas op ! deze link bevat spoilers van nog niet uitgezonden afleveringen van seizoen 4. Let er dus op welke topic je aanklikt !

Meld je nu aan op het forum van prisonbreak.nl om mee te praten over het laatste nieuws van Prison Break en meer!Nieuwsbrief gemaakt door Minicooper.
Prisonbreak.nl Moderator
 
 
Wil je je afmelden? Klik dan hier